Краси Радков охарчи Слави Трифонов (Комикът го побърка с претенциите си)

Краси Радков охарчи Слави Трифонов (Комикът го побърка с претенциите си)
Гласувайте за статията

Краси Радков побърка Слави Трифонов

Краси Радков ошашави Дългия с неговото отслабване. Комикът проглуши ушите на шефа си, че вече е отслабнал.

Краси Радков

Краси Радков побърка Слави

Заради което непрекъснато нахлувал в кабинета на шефа си с претенции да му подмени гардероба. Водещият на шоуто отначало на вярвал, че старите дрехи вече не стават на служителя му.

„Остави ме на мира. Няма как да не ти стават дрехите. Ще се обличаш с тях”, не спирал да го реже Слави, вечно зает с делата си. Един ден нервите на комика не издържали и той нахлул при началника си облечен със старите дрехи.

Те висели грозновато по изпосталялото му тяло. В един момент Слави Трифонов разбрал, че актьора е прав и наредил веднага да се подмени гардероба му. Гологлавият шоумен бил силно впечатлен от волята на Радков. Не е тайна, че Краси Радков е сред любимците му в екипа. Колкото и да му се заканвал заради магариите, които правел, шоумена нямал сърце да го накаже, камо ли да го уволни.

Трифонов направил плах опит да подскаже на подопечния си да не купува скъпи и модни облекла. Краси Радков обаче изобщо не се вслушал в деликатния му опит да му загатне да харчи по-малко. Той веднага взел съпругата си Станислава и двамата тръгнали на шопинг.

Разбира се, неговата половинка била най-доволна от стройната визия на мъжа си. Не чакала втора покана, тя веднага нацелила дрехи, които не само стояли добре на отслабналия си съпруг, но и били модерни през този сезон. След като теглили масрафа се оказало, че Слави Трифонов олекнал с няколко хилядарки заради мерака на комита да бъде в крак с модата.

Оказало се, че тези пари не са достатъчни. А Слави Трифонов трябвало да се бръкне с още някоя и друга хилядарка. Защото освен дрехите, заради отслабването си, наложило се Краси Радков да подмени и обувките си, доверяват от екипа на „Шоуто на Слави”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар