Гъзар: Любо Киров вдигна палат за 1 милион! (Виж в какъв замък живее)

Гъзар: Любо Киров вдигна палат за 1 милион! (Виж в какъв замък живее)
Гласувайте за статията

Любо Киров се нанесе в мечтания дом

Любо Киров вдигна палат за чудо и приказ. Певецът се изръсил с цял милион за мечтаното си жилище. Баладичният изпълнител опроверга пословицата, че „музикант къща не храни”.

Любо Киров

Любо Киров вдигна дом мечта

Огромният му дом се намира на Околовръстното шосе , в тузарския квартал „Драгалевци”. Домът му се намирал в близост до хасиендата на Иван Костов.

Певецът доста предвидливо закупил парцела преди няколко години. Строежът стартирал през 2012 година, но едва сега бил довършен. Лично той самия се погрижил да обзаведе дома си. Палатът Любо Киров превърнал в тихо и уютно местенце, без излишни мебели. Стилно и красиво, така описват палата му и неговите авери, които често му гостуват.

Най-предпочитаното место в двореца му било звукозаписното студио. Там, освен една камара инструменти най-почетно место заемали електрическите барабани.На тях музикантът думкал почти ежедневно.

Въпреки че не бил особено изявен кулинар, той обзавел кухнята си за чудо и приказ. В нея 44-годишният ерген не се вихрил особено, а негови приятели, които често го посещавали.

Преди години Любо Киров делял една квартира с Графа. „Дупката” не била особено луксозна, но в нея непрекъснато се вихрели купони. След като Графа се оженил, Киров предпочел да се оттегли на много по-спокойно място. Той предвидливо започнал да къта парите си, с идеята да си постои голяма къща.

И вече музикантът е горд собственик на прелестния си дом, достоен за владетел.

Любо Киров отдавна мечтаел и за басейн, където да се спасява през горещите месеци. Но след като разбрал, че това удоволствие ще му струва още няколко хилядарки, се отказал. Все пак идеята да има някой ден басейн не го напускала напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар