Люси Дяковска взриви с разкритие: Ето как съобщила на родителите си, че е лесбийка! (още подробности)

Люси Дяковска взриви с разкритие: Ето как съобщила на родителите си, че е лесбийка! (още подробности)
3 (60%) 2 votes

Люси Дяковска винаги е била уверена в себе си и в ориентацията си!

Фурията Люси Дяковска безспорно е обичана от българите. Въпреки че е с обратна ориентация, а голяма част от народа ни все още е с остарели и патриархални разбирания, певицата някак успя да влезе в сърцата на повечето хора.

Люси Дяковска

Люси Дяковска разкри истината за един от най-важните моменти в живота си

Може би това се дължи на факта, че самата тя никога не е крила нищо. И винаги е била това, което е – без маски, лицемерие и фасони. Още от малка Люси Дяковска разказва, че обичала да играе и да рита с момчетата. Така се и обличала – с широки дънки и панталони, спортни обувки и никакви рокли.

Отгледана от баба си и дядо си в Плевен, тя ги боготвори. Но признава, че още от съвсем малка е знаела и е била наясно с ориентацията си. „Винаги съм го приемала за нещо нормално, защото това ми се случи още в началото. Не съм излизала с момчета, а чак на 20 да открия, че харесвам жени. При мен това си е даденост. Осъзнавах, че е малко странно, но винаги съм била вътрешно в мир със себе си“, разкрива Дяковска.

И признава как казала на родителите си, че е лесбийка. Първа научила нейната майка и то с писмо по факса. Тогава Люси живеела в Германия и имала сериозна приятелка. В един хубав ден решила, че е време да каже истината, защото тези тайни й тежат.

„Написах на майка ми кратко и ясно, че харесвам жени. Пратих го по факса, а само след няколко минути тя ми позвъни по телефона и ми каза: „Всичко е наред. Обичам те“, смее се Люси Дяковска. Помолила я тогава обаче да задържи малко и да не признава още на баща й. Смятала, че не е готов да чуе новината.

Татко й Любомир Дяковски бил въведен в истината три години след това, докато бил заедно с Люси във Виена. „Лежахме си в хотелската стая и по едно време аз му казах, че имам да му казвам нещо важно. Признах му, а той ме погледна и изстреля: „Добре де, това ли е?! Какво толкова?“, спомня си певицата.

Баща й също помни отлично онзи момент, в който пък бил парализиран от страх, че щерка му ще съобщи, че е болна от СПИН. Затова и новината за ориентацията й му дошла като подарък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар