Цветелина Грахич се замогна покрай платежоспособни господа! (Вижте какво им прави за пари)

Цветелина Грахич се замогна покрай платежоспособни господа! (Вижте какво им прави за пари)
5 (100%) 1 vote

Цветелина Грахич се справя доста добре в живота и без вече бившия си годеник.

Откакто отново е необвързана и сватбата й се размина на косъм, Грахич съвсем е скъсала синджира. тя винаги си е била доста луда и непокорна. Но сега не иска да се подчинява не само на гадже, което да я командва, а дори и на строгия си шеф Слави Трифонов, узна kliuki.bg.

Грахич заработва на черно

Грахич заработва на черно

Откакто отслабна драстично, певицата се радва на все по-голям интерес към себе си. И не говорим само в любовен, а и в професионален план. Грахич едвам смогва да поема всички покани за участия, които получава ежедневно. Напоследък, обаче, феновете й забелязват, че все по-рядко се подвизава в дискотеките.

Причината за това е, че тя много добре си е направила сметката и е разбрала къде се изкарват големите пари. Беквокалистката на „Ку-Ку Бенд“ вече предпочита да извива глас на частни партита, където богати мъже буквално я заливат с пари. Дори се говори, че само за час пеене наскоро си е тръгнала с петцифрена сума.

На подобен урожай няма как да се надява в нощните клубове. там хонорарът й е доста по-малък и дори не е е целият за нея. Грахич все се подвизаваше на сцената с някой друг от бенда, а и част от заработеното отива директно в джоба на Слави, който я направи звезда, пише hotarena.net.

А сега певицата му се отблагодарява, като заработва на черно. За повечето участия на Цветелина Слави така и не разбира, защото се провеждат в доста тесен кръг. Тя често е канена на сватби, банкети и други подобни събирания, където падат и големи бакшиши. Така докато шефът й протестира пред парламента, Грахич е станала истинска паралийка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар