Думите на Дженифър Анистън разбиха света: Актрисата срази милиони!

Думите на Дженифър Анистън разбиха света: Актрисата срази милиони!
3 (60%) 1 vote

Дженифър Анистън е на мнение, че светът отива към своята разруха!

Красивата актриса Дженифър Анистън счита, че животът тотално се е изменил през последните десетина години. Джен отдава този факт на технологиите, които са част от ежедневието вече на всеки, научи Kliuki.bg.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън разплака милиони фенове на „Приятели“

Известната като Рейчъл Грийн хубавица обаче разочарова милиони почитатели на „Приятели“ с твърдението си, че днес такъв сериал е просто невъзможен. Според нея, няма как да бъде отразен животът на шестима млади хора по начина, по който това бе направено в популярния ситком.

„В наши дни „Приятели“ просто не би отразил днешната действителност и затова не би имал такъв успех. Ако сега се снима сериалът, в кафенето ще стоят не млади хора, които разговарят за проблемите си, а млади хора, забили глава в смартфона си.“ – убедена е Дженифър Анистън.

Самата тя също е доста подвластна на технологиите и си го признава. Все пак обаче се стреми да живее и извън виртуалния свят.

Припомняме, че „Приятели“ започна снимки преди цели 23 години и приключи преди 13 години. Затова е логично сериалът да изглежда като от друга епоха.

В почти всички сезони на хитовия ситком героите дори нямат мобилни телефони, тъй като през 90-те години те все още не бяха така масово навлезли по света. Едва в последните 2 сезона Рейчъл и компания използваха джиесеми.

Дженифър Анистън е една от онези звезди на „Приятели“, на които сериалът много им липсва. Миналата година тя се разплака по време на събирането на звездите, което бе излъчено в американско шоу по телевизията.

Феновете отдавна искат продължение на сериала под формата на филм. Нещо като „Сексът и градът“, който излъчи продължение от цели две части, а сега готви и трета.

Марта Кауфман и Дейвид Крейн обаче категорично отказват да направят филм „Приятели“, защото считат, че така ще развалят доброто впечатление от сериала. А и явно този филм не би бил много успешен, съдейки по думите на Дженифър Анистън.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар