Деси Цонева заряза годеника си? (Дори имали общ проект за бизнес)

Деси Цонева заряза годеника си? (Дори имали общ проект за бизнес)
4 (80%) 2 votes

Деси Цонева заряза годеника си

Деси Цонева прекрати годежа си с приятеля си Георги Джамов. Двойката се раздели само няколко месеца, след като бяха планували пищна церемония. Защото двамата бяха запланували това лято да минат под венчило.

Деси Цонева

Деси Цонева заряза Георги

Телевизионерката искаше да каже на своя годеник заветното „да” още през месец март. Но после се отказа, понеже не беше добра идея да се веселят когато наскоро почина баща й.

Припомняме, че популярният и обичан телевизионен водещ почита през август миналата година. Малко преди да навърши 57 години.

Смъртта на емблемата на БНТ настъпи заради множество аневризми, които е нямало как да бъдат предотвратени. Според един от слуховете той бил категорично против своенравната му щерка да влиза във ВИП Брадър.

Митко Цонев се притеснявал, че тя ще се изложи пред очите на милионите зрители и ще донесе много негативи на известната фамилия. Деси Цонева опроверга този слух.

Дори заяви, че баща й я подкрепял в решението на влезе в Къщата на Големия брат. Деси Цонева наистина показа доста палави неща от себе си, но зрителите повече се забавляваха, отколкото да я корят строго.

„Исках да слезна по пистата на Банско с бяла рокля и дълъг воал. Но ще отложим сватбата с няколко месеца, заради смъртта на татко”, сподели тогава телевизионерката.

Двойката възнамеряваше да чуе марша на Менделсон през лятото, някъде на морския бряг. Двамата признаха, че обичат екстремните спортове. Също така планината, така и морето.

Деси Цонева и Георги бяха заедно две години. Макар че признаха за връзката си едва след като телевизионерката излезе от Къщата на Големия брат.

Двамата дори имали идея да стартират общ бизнес. Щерката на легендарния телевизионер Димитър Цонев имала идея да задели част от хонорара си, за да го вложи в замисъла си. Тя искала да отворят с гаджето си ресторант, в който да предлагат гурме специалитети и вкусотии по нейни рецепти. Но

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Деси Цонева заряза годеника си? (Дори имали общ проект за бизнес)”

  1. Зина

    май 11. 2017

    Тая вечер няма да мога да заспя ,голяма драма разпоретината трябва пак да търси нов чичко.Горката тя .

Добавете коментар