Кристиан Костов хвърли бомбата след успеха си на Евровизия 2017

Кристиан Костов хвърли бомбата след успеха си на Евровизия 2017
Гласувайте за статията

Кристиан Костов е доволен, но смята, че може и повече!

Полуруснакът Кристиан Костов снощи направи фурор и оправда очакванията, класирайки се на финала на Евровизия 2017. Отзивите за представянето му са отлични, но младият певец все още не е напълно удовлетворен, научи Kliuki.bg.

Кристиан Костов

Кристиан Костов твори история за България

Крис се радва на успеха си и счита, че той е напълно заслужен. 17-годишният тийнейджър се класира пръв от всички полуфиналисти. Името на България зае първо място по пътя към финала. Това подсказва, че нашата песен Beautiful Mess е заела най-челно място в надпреварата снощи.

Кристиан Костов обаче е убеден в своите умения и се надява на успех и във финала. Той има увереността, че ще стигне далеч в конкурса и даже мисли и за победата.

„Много съм щастлив и благодаря на всички за подкрепата, която ми оказаха. Тази година наистина вярвам, че България може да спечели Евровизия.“ – сподели Крис малко след фурора си вчера.

Това не е само негово мнение, защото и специалистите го определят като ключова фигура тази година в шоуто за песен на Европа. Още преди полуфиналите излязоха прогнози от вещи лица, че България ще завърши минимум трета в конкурса.

Кристиан Костов обаче явно не се задоволява с третото място и иска пълен успех. Една такава победа би била истинска бомба за Стария континент, имайки предвид кратката история на нашата страна в надпреварата.

Крис предизвика интереса на цяла Европа още преди появата си на сцената снощи. Това стана заради разкритието на украински медии, че е пял в Крим през 2014 г. Имаше опасност да го дисквалифицират заради това, но все пак бе допуснат до голямата сцена.

Ако Кристиан действително завърши в тройката на Евровизия 2017, той ще счупи рекорда на Поли Генова, поставен миналата година, финиширайки на четвъртото място. Цяла България се надява на това.

Финалът на конкурса е утре вечер!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар