Емилия прости на Коко, но не му пуска: Виж думите, които обляха в сълзи певицата!

Емилия прости на Коко, но не му пуска: Виж думите, които обляха в сълзи певицата!
3.7 (73.33%) 3 votes

Емилия все пак реши, че е по-важно да има сплотено семейство, отколкото да се цупи на мъжа си!

Въпреки че й изневери многократно, Коко Динев получи прошката на Емилия. Рожденият ден на сина й вчера се оказа повратната точка в техните отношения, научи Kliuki.bg.

Емилия и Коко Динев

Емилия пак е с Коко, но най-вече заради децата им

Фолк дивата и бизнесменът се събрали отново заради празника и там обсъдили ситуацията. Те решили, че е най-добре за децата да имат сплотено семейство.

Според слуховете, синът им Иван ги събрал отново. Момчето попитало майка си защо не живее с баща му, при което тя избухнала в сълзи.

Така Емилия и Коко решили, че трябва да си дадат още един шанс. Те били готови на всичко в името на своите деца.

Това не е първата прошка на Еми спрямо Динев. Той й е изневерявал многократно, но този път чашата за нея преля и затова го изгони от вкъщи за няколко месеца.

Причината за големия гняв на певицата в случая е, че мъжът й е спял с друга, докато тя носи бебето му. Фолк звездата приела това като голяма обида, каквато е.

В крайна сметка обаче сърцето на блондинката отново намери начин да прости на неверния си мъж. Твърди се, че тя много го обичала и това била причината всеки път да му прощава изневерите.

В момента Коко и Емилия пак са под един покрив, но не се знае дали консумират любовта си. Според запознати, певицата била от онези жени, на които им трябва малко време след изневяра на мъжа им, за да си легнат отново с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар