Разорен и унизен, Брад Пит стъпи на дъното!

Разорен и унизен, Брад Пит стъпи на дъното!
5 (100%) 2 votes

Брад Пит вече достигна своя край, унижението е голямо!

Анджелина Джоли може да не вземе нищо особено в материален план, но със сигурност взе достойнството на Брад Пит. Актьорът се свлече на дъното, където е най-неприятно за една звезда, научи Kliuki.bg.

Брад Пит

Брад Пит е на дъното

Потвъждение за това е фактът, че блондинът се е записал при анонимните алкохолици. Той посещавал редовно сбирките им, преглъщайки егото си на звезда.

Освен това от няколко месеца Брад Пит се лекува и срещу наркотичната си зависимост. Прави го в клиниката в Санта Моника, но на безкрайно висока цена. Седмица там струва умопомрачителните 15 хил. долара.

Така от развода с Анджи Брад видя само унижения, които на всичкото отгоре му костват и пари. Според слуховете, актьорът започнал доста да закъсва финансово.

Разбира се, Брад Пит никога няма да изгуби цялото си богатство, но то започва лека-полека да се топи. Преди да се раздели с Анджелина, той имаше 200 млн. долара в сметката си, а сега са с около милион по-малко.

Красавецът на Холивуд приемал трудно всичко, което се случва с него, но знаел, че друг изход няма. Той се съгласил на тези лечения само и само да може да вижда децата си. Защото Анджи го заплашила, че ако продължава да пие и да се друса, ще му ги отнеме завинаги.

Припомняме, че до краха между двамата се стигна именно заради алкохолизма на Брад. Той е удрял някои от осиновените си деца, когато е пиян, което отчуждило Анджелиа Джоли от него и впоследствие убило цялата й любов към актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар