Веско Маринов е бесен на Камелия, гаврата й е огромна! (ВИДЕО)

Веско Маринов е бесен на Камелия, гаврата й е огромна! (ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

Камелия се подигра с най-милото на Веселин Маринов, това певецът не прощава!

Нова вражда в българския шоубизнес се заформи насред родния ефир. Камелия обиди жестоко колегата си Веселин Маринов, който е направо бесен от случилото се, научи Kliuki.bg.

Веско бесен на Камелия

Веселин Маринов е бесен на Камелия

В неделя по Би Ти Ви бе излъчено как Ками направо се гаври с творчеството на Веско. Тогава бе изпълнена негова песен в „Гласът на България“, а певицата отбеляза, че така добре са я изпълнили участниците, че все едно това не е парче на Веселин Маринов.

Естрадният певец рядко се обижда, но когато го стори, то е винаги заради нещо от работата му. Той е доста докачлив по отношение на песните си и затова, когато чул думите на Камелия, останал потресен и бесен.

„Тая пък за коя се взе?! Аз когато съм правил песни, тя не е можела да чете. Някои хора са се взели за твърде велики.“ – беснеел Веско пред приятелите си.

Според слуховете, Ками има стара вражда с него и затова го е унизила така. Говори се, че тя се е опитала да се домогне до дует с Веско, когато и двамата са били в „Пайнер“, но той я отрязал.

Освен това мълвата твърди, че Веселин Маринов не гледал никак насериозно на Камелия като певица. Той не смятал, че тя има някакъв кой знае какъв талант, а това огорчавало много блондинката.

В „Гласът на България“ по принцип този сезон не си поплюват с гаврите. Иван Лечев също се подигра с една звезда. Това беше Петя Буюклиева, чието пеене иронизира доста жестоко по време на кастингите на тъмно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар