Нели Петкова съобщи най-прекрасната новина!

Нели Петкова съобщи най-прекрасната новина!
4.7 (93.33%) 6 votes

Нели Петкова е в трепетно очакване на първата си рожба!

Чаровната певица Нели Петкова просълзи тв зрителите рано сутрин с емоционалното си признание. Тя сподели за първи път в национален ефир, че е бременна! Напоследък бившата беквокалистка на „Ку-Ку Бенд“ прекарва по-голямата част от времето си зад океана. Именно затова и е успяла да скрие коремчето си досега, научи kliuki.bg.

Нели Петкова скоро ще стане майка

Нели Петкова скоро ще стане майка

Нели Петкова се появи сияеща в студиото на „Тази събота“. Тя разкри с трепет и усмивка, че вече е в шестия месец. А в края на лятото на бял свят ще се появи първородният й син. Певицата е щастлива, че кара лека бременност, която й позволява да продължава да работи. Дори графикът й с участия е препълнен за следващите месеци, почти непосредствено до раждането!

Всичките й ангажименти са на родна земя и затова и бебето й ще проплаче тук. Таткото ще дойде у нас за щастливото събитие и ще бъде до любимата си в първите им мигове като родители. Когато малкият поотрасне и е възможно да издържи дългия полет, влюбените ще се върнат отново в САЩ. А дотогава Нели Петкова се надява да свикне с новата си, най-важна мисия в живота.

Тя е категорична, че няма да спре да пее след раждането. Не знае точно как ще се подреди животът й след това, нос е надява да успее да балансира успешно. Певицата не крие, че бебето идва в най-подходящия момент за нея. А в последните дни преди да стане майка ще се захване по-сериозно с писането на текстове на нови песни.

Те ще видят бял свят вероятно към края на годината. Наесен Нели Петкова ще представи новия си албум, който вероятно ще посвети на своята рожба.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Нели Петкова съобщи най-прекрасната новина!”

  1. ив

    май 13. 2017

    Да са живи и здрави и да роди един горд българин ,че както е тръгнало все по-малко деца се раждат и все повече циганета.

Добавете коментар