Михаела Филева в нова роля

Михаела Филева в нова роля
5 (100%) 3 votes

Михаела Филева в нова роля, талантливата певица е посланик на една от водещите компании в света в сферата на безалкохолни напитки.

Кока-Кола има нова идея, която обединява визията на всички техни продукти до момента – Coca-Cola Classic и Coca-Cola Zеro.

Целта е да се създаде нова идентична визия на нов бранд, която да подсказка, че вкусът на питието е подходящ за всеки, зависи от предпочитанията.

Михаела Филева стана рекламно лице на новата по-диетична Кола

„Нова визия, същото страхотно усещане, избери своя Coca-Cola вкус“, това е намерението за посланието, което маркетинговия отдел иска да пренесе към потребителя.

Михаела Филева и Антон Григоров ще бъдат лица на новата рекламна кампания по повод представянето на Колата без захар. Новата рецепта на напитката без захар е нова подобрена версия, както във вкуса така и на външния облик на бутилката. В цялостната световна концепция на по-ниска захар в напитките, с цел по-здравословен живот и регулиране на теглото, коментират и от „Гонг.Бг“.

Певицата е една от най-успешните млади изпълнителки и една от красавиците с най-много фенове.

Новата визия на поп дивата Михаела Филева с новата Кола без захар

Тя се развива самостоятелно и съчетава клипове, танци и поп-денс ритми. Михаела Филева е харесвана от фенове и от колегите си и заради своето естествено и неподправено поведение.

Тя е сред най-бързо развиващите се музикални звезди на родната ни сцена. Ни еот изданието „Клюки.бг“ също споделяме това мнение и й желаем късмет.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар