Трите принцеси на една рок легенда

Трите принцеси на една рок легенда
5 (100%) 3 votes

Трите принцеси на една рок легенда, става дума за Стив Тайлър и неговите три дъщери. Легендарния музикант е баща на три момичета и само един син.

Стивън  е с цели два брака зад гърба си, четири деца и хиляди авантюри зад гърба си, пишат и в изданието за новини „Лайфстайл“.

Най-голяма е популярната дъщеря на Стив – Лив Тейлър, тя се запознава с баща си, когато е на около десет годинки, защото той напуска майка й почти веднага след раждането й. Стивън има тежки проблеми с алкохол и наркотици доста години.

Стивън – един реализиран талант и баща на много деца

От първия му брак с модела Сиринда Фокс се ражда момичето им Миа, тя е доста атрактивна дама. Преди дни роди си, с което обяви, че е станала най-щастливата жена на света. Стиван е вече дядо на четвърти път съобщават представителни агенции. Тя е силно татуирана и с доста бурен стил на живот.

Години по-късно Стивън Тайлър се жени за дизайнерката Тереза Барик, с която живее най-дълго около 17 години. От този втори брак на звездата се появяват две деца – Челси (трета щерка на Стив) и Тадж Монро.

Лив и Стив Тейлър – една известна фамилия с големи усмивки

Челси освен гените е наследила и таланта на своя супер известен баща, тя също пее. Всички деца на Стив са с много големи, широки усмивки и плътни румени устни, които са характерни и за техния баща Тайлър.

Стивън Тайлър не веднъж е споделял, че съжалява за бурните си години и пропуснатите моменти с децата си, затова пък днес се радва на голяма фамилия с много наследници, с които истински умее да се забавлява, коментират и медии и техни близки.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар