Явор Бахаров е съсипан, изгуби най-голямата си любов

Явор Бахаров е съсипан, изгуби най-голямата си любов
Гласувайте за статията

Явор Бахаров е нещастен и тъжен, след като изгуби голямата си любов!

Актьорът Явор Бахаров е бил връхлетян от нещо ужасно, Любимата жена му е била шута, твърдят последните слухове.

Явор Бахаров и Рая Пеева

Рая Пеева натири Явор Бахаров

Рая Пеева беше гадже на Явката в последните няколко месеца, но изневиделица му била шута. Така най-скандалният брадър отново се оказва ерген.

Говори се, че актрисата не била доволна от отношението на Явор Бахаров към нея. Той се държал постоянно грубо и не проявявал никакво кавалерство.

Освен всичко друго актьорът бил и много стиснат. Той почти никога не я черпел по заведения, въпреки че е сравнително по-добре финансово от нея.

Така на Рая й дошло до гуша и решила да илезе от тази връзка. Тя не понасяла самия начин на живот на Явор, който пиел до зори и не мислел изобшо за бъдещето.

Най-много я вбесявало, че за нея не давал и стотинка, а за запои по Студентски град с приятели харчел като луд. Той редовно излизал без нея по дискотеките и това не й се нравело.

Явор Бахаров показа неджентълментско поведение още в Къщата, когато обиди грубо Жана Бергендорф. Той я срина до земята с реплики за външния й вид.

Рая много му харесвала визуално, но той считал, че мъжът е господарят в едни любовни отношения и жената трябва да се подчинява. Точно това му изяло главата.

В момента актьорът бил просто съсипан, защото за първи път се бил влюбил истински, а сърцето му сега е разбито. Той умолявал актрисата да се върне при него, но все още не е ясно дали тя е склонна на прошка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар