Саня Армутлиева е бясна и шокирана от второто място в „Евровизия“

Саня Армутлиева е бясна и шокирана от второто място в „Евровизия“
2 (40%) 1 vote

Саня Армутлиева не прие добре развръзката във финала на „Еровизия“ 2017!

Много са българите, които не са доволни от това второ място на „Евровизия“. Един от тях е Саня Армутлиева, която се е надявала на победата в конкурса, научи Kliuki.bg.

Саня Армутлиева и Кристиан Костов

Кристиан Костов не успя да зарадва напълно Саня Армутлиева

Според музикалния продуцент на Кристиан Костов, България е станала жертва на задкулисни игри. Тя не се наема да посочва какви са точно тези игри, но смята, че има нещо гнило.

Саня Армутлиева по принцип считала песента Beautiful Mess за недостижима от никого в конкурса. Дни преди полуфинала още, тя била сигурна в успеха на това парче и че ще стане номер едно в Европа.

Изненадата й обаче започнала да се появява, когато на финала Португалия дръпнала в точките. Саня се шокирала, че нейното момче не води в гласовете на журито, а още повече се шокирала, когато България получила и по-малък зрителски вот от Португалия.

„Ограбиха ни. Целият ни труд бе опорочен с това, което направиха.“ – беснеела Саня Армутлиева в самолета на път към София.

Както писахме, Кристиан наистина е щял да победи, ако не е бил скандалът с Крим преди полуфиналите. Заради участието си в руски конкурс за песен преди 3 години, от „Евровизия“ счели за скандално, ако го направят победител.

Саня работи с Крис от цели 2 години. Първоначално тя му беше ментор в X Factor, където го докара до второто място, а след това му стана и музикален продуцент.

Станислава твърди, че обича Кристиан като свой син. Може би затова е толкова разочарована от това, че не спечели „Евровизия“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар