Иван Лечев изхвърли снаха си

Иван Лечев изхвърли снаха си
5 (100%) 2 votes

Иван Лечев взе съдбоносно решение в „Гласът на България“, някои не го очакваха!

Китаристът Иван Лечев добута „снаха“ си почти до големите концерти на „Гласът на България“, но накрая и той не успя да намери доводи да я спаси, видя Kliuki.bg.

Иван Лечев

Иван Лечев изхвърли снаха си от „Гласът на България“

Джени Шен изхвърча от музикалното шоу след загуба в супербитките. Нейният ментор избра Радко Петков от първата четворка. След това спаси от отпадащите дуета Христо и Митко.

Така Джени Шен остана извън борда на „Гласът на България“. Полукитайката през цялото време дотук бе лансирана здраво от Иван Лечев, но този път дори и той не успя да я спаси.

Джени още на кастингите на тъмно бе харесана много от Лечев. Той си я заплю за снаха, понеже й каза, че ще я запознае с големия си син.

Според слуховете, китаристът на ФСБ вече е свършил тази работа и младата певица вече познава сина му, който е в Англия. Макар между двамата да има едни около 10 години разлика, нищо чудно да се получи любов помежду им.

Иван Лечев прави впечатление с доста пристрастните си решения. Тази вечер обаче те не бяха такива и той взе към концертите възможно най-доброто. Това са Радко Петков, Mia Di и Димитър и Христо.

От тима на Графа пък продължават Кристиан Грънчаров, Ивайло Филипов и Яна Сабанова.

В следвашия епизод ще станат ясни победителите от отборите на Камелия и Поли Генова. Другата седмица всички зрители ще видят пълния комплект от участници в концертите на „Гласът на България“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар