Никол и Григор разделени от два месеца

Никол и Григор разделени от два месеца
5 (100%) 1 vote

Никол и Григор разделени от два месеца, двойката има своите проблеми, но малцина са вече тези, който вярват, че този път те ще успеят да преминат през проблемите лесно.

Както се пише и в наше издание – „Една.бг“, а и както цитират редица световни агенции и издания – двойката Никол Шерцингер и Григор Димитров не е била в близки отношение повече от два месеца.

Подозренията, че отношенията между двете звездни личности са силно разклатени идват най-вече след като Мария Шарапова и Григор бяха заснети в доста близка среща по повод благотворителен мач.

Както често се е отбелязвало Никол е много ангажирана жена, а и българския тенисист има доста ангажименти около турнири и подготовка за състезания. Това от самото начало прави любовната им връзка доста сложна.

Ако в началото разстоянието е повече за поддържане на страстта по между им, идва момент, в който това постоянно пътуване изтощава връзката.

Никол е на път да сложи край на своя красив роман с Григор поради многото си работа

Разбира се, след като неотдавна Никол Шерцингер посети нашата родина и Григор я запозна с близките си, всички ние се надявахме на голяма и стилна сватба скоро, а не на раздяла, но времената са много динамични и всички се променя.

Поради своята ангажираност двойката често е била в периоди на почивка, както го наричат, но този път малцина вярват, че ще се съберат след тази дълга пауза помежду им.

Макар разликата в годините, те са наистина чудесна двойка и ние се радваме, ако слуховете се окажат малко преувеличени и двамата нямат желание да се разделят окончателно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Никол и Григор разделени от два месеца”

  1. Напротив

    май 15. 2017

    Напротив. Хубава новина. Тая не е за Григор.

Добавете коментар