Голямата уста на Рут Колева затворена с „ритник“: Вижте я как пее пред 35 души в мръсна лондонска пицария! (ШОК СНИМКИ)

Голямата уста на Рут Колева затворена с „ритник“: Вижте я как пее пред 35 души в мръсна лондонска пицария! (ШОК СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Рут Колева се изживява като фактор в обществения живот и в музиката, но никой друг не знае това!

Има един стар виц, в който Иванчо е гадже с Марийка, само че тя не знае това. Същото важи с пълна сила за родната певица Рут Колева. Която от години, поне в родината, е по-известна с голямата си уста, отколкото с музиката си.

Рут Колева

Рут Колева получи звучен шамар по музикантското си его

Рут Колева постоянно и всячески се мъчи да блесне като остроумна и жена с мнение по всички въпроси. Тя се изживява като фактор в обществения и музикалния живот, но очевидно това си остава само в нейната глава. Останалите не го знаят.

Живото доказателство е силният и звучен шамар, който Рут Колева получи в Лондон преди дни, по време на така рекламирания от нея концерт. Ако се съди по суперлативите, изговорени преди събитието, ще кажеш, че Рут ще събере повече хора от Слави Трифонов в зала „Уембли“.

Е да, ама хич не стана така. Оказа се, че Рут Колева е пяла в долнопробна пицария в най-мръсния и низвергнат квартал на Лондон. Устатата нашенка изви глас в Сохо, известен като свърталище на упадъчни типове и хора с обратна ориентация.

Дотук нищо лошо, но барем те да бяха уважили пеенето й. Очевидци и отчаяни зрители на концерта на Рут обаче разказаха и дори изпратиха снимки от събитието, на което присъствали едва около 35 човека. Дори и те обаче не са били там заради Рут, а за да се наплющят с пица на парче.

Рути пее пред 35 души, облечена в рокля на средновековна слугиня

„Най-много овации събираше тя, когато правеше почивка. Така поне хората можеха да си поговорят спокойно, без Рути да им вие насреща като ранен койот. Жестоко падение беше това, направо брутално. И ако пак има очи да се надуе колко е велика, значи сигурно е падала на глава като малка“, коментират източниците.

 

В тази пицарийка се цанила да пее Рут Колева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар