Цвети Стоянова шокира с истината за художествената гимнастика! (виж и още нейни лични разкрития)

Цвети Стоянова шокира с истината за художествената гимнастика! (виж и още нейни лични разкрития)
Гласувайте за статията

Цвети Стоянова хвърли бомбата с нещата, които призна!

Златното момиче Цвети Стоянова даде две поредни интервюта. Първото бе за известно столично списание, а второто е телевизионно и в две части. Цветелина Стоянова проговори пред Кристина Патрашкова в „Папараци“, за да опита веднъж завинаги да спре лъжите и спекулациите с името си.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова разтърси българите с първия си открит разговор в ефир, разкри неподозирани истини

Красавицата, която живее втори живот, след опита й за самоубийство преди година, хвърли бомбата с разкритие. То касае години на труд и работата й в ансамбъла по художествена гимнастика.

„Знам, че много хора ще погледнат странно и дори шокирано, но истината е, че никога не съм била влюбена в художествената гимнастика. Тя никога не е била толкова важна за мен. Направих го само и единствено заради майка ми, защото исках тя да ме види ако може и да се гордее с мен“, признава шампионката, която губи родителката си още съвсем мъничка.

Следващата седмица в „Папараци“ тя ще говори надълго и широко за работата си в ансамбъла и може би ще изнесе неподозирани данни за лишенията и страданията, през които са минали с останалите момичета.

Цветелина Стоянова заяви, че и днес се вижда с колежките си, но все по-рядко. Всяка от тях имала личния си живот и развитие след отбора, което ги отдалечило една от друга. Това обаче е нещо съвсем нормално.

Най-близкият й човек след родителите си остава приятелят й Александър Любенов. Именно него помни как дошъл на свиждане в болницата, когато тя била още в реанимацията. Погледнала го, а той бил облян в сълзи като малко дете.

„Тогава се изплаших. Реших, че плаче, защото умирам. А той ме погледна и каза, че е щастлив. И, че благодари на Бог затова, че съм жива и че може отново да е до мен“, разказа Цвети Стоянова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар