Взрив: Ето защо Никол Шерцингер така грубо заряза Гришо! (обичала ли го е изобщо – още подробности)

Взрив: Ето защо Никол Шерцингер така грубо заряза Гришо! (обичала ли го е изобщо – още подробности)
2.7 (53.33%) 3 votes

Никол Шерцингер разби сърцето на Гришо, но може би така е по-добре!

Никол Шерцингер няма да става хасковска снаха. За добро или за лошо, Гришо ще трябва да си намери друга булка. Тъй като кака му Никол го заряза окончателно. И твърде грубо при това.

Гришо

Никол Шерцингер постъпи крайно непочтено с Гришо и
чувствата му

Както вече оповестиха западните медии, Григор Димитров е бил натирен от 39-годишната Шерцингер преди малко повече от седмица. Два месеца по-рано обаче, те не са се виждали за повече от няколко часа.

Раздялата на Гришо и Никол е обусловена от много ангажименти и на двамата, които „тъкат“ на различни станове. „Ако Гришо и Мария Шарапова бяха заедно не само като двойка, но и като отбор, то с Никол са коренно различни. Маша и той споделяха, поддържаха се по време на състезания, разбираха се. А това е най-важното в една връзка. С Никол просто се разминаха в пространството“, разкриват източници пред медиите.

Те обаче хвърлиха бомбата с причината, която подействала на Никол Шерцингер като катализатор. И която я накарала да признае на Гришо, че иска да се разделят точно сега.

Вярваме или не, тази причина се казва Мария Шарапова. Не, Гришо не се е събрал с Маша, нито пък е изневерил на Никол с нея. Фактът, че двамата бяха заедно в Мадрид и показаха супер приятелска близост пред камерите, вбесил смуглата певица.

Тя така подпалила партенките, че не искала и да чува за обяснение от Григор Димитров. Заявила му, че я е предал и връзката им е дотук. А може би това е просто опит на Шерцингер да оправдае себе си в собствените си очи.

Ако е така, то по-добре за Гришо, че се отърва от нея сега, а не след още няколко години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар