Падение: Мария Илиева се фука с богато гадже, но… 26-годишен! (Каката си ляга със студента Георги – виж тук)

Падение: Мария Илиева се фука с богато гадже, но… 26-годишен! (Каката си ляга със студента Георги – виж тук)
4.5 (90%) 2 votes

Мария Илиева наистина удари дъното, дори феновете й вече са в ступор!

Поп дивата Мария Илиева падна повече от ниско. Това е същинско падение. Или поне така смятат стотици българи, много от които и нейни бивши фенове, след като научиха кой е новият й приятел.

Мария Илиева

Мария Илиева шокира феновете си, поредният младок, който забърса, вече преля чашата

Оказа се, че 40-годишната изпълнителка от известно време насам мачка чаршафите не с друг, а с 26-годишен студент. Името му е Георги Михайлов и учи в Брюксел. Именно там, на едно от участията на Илиева, двамата се запознали. А малко след това се харесали.

Георги, когото ясно виждате на снимката, се влюбил до полуда в известната какичка. И от дни публикува снимки с Мария в мрежата, под които пише послания от рода на „Любовта е чудо“.

„Жорко никой не го обвинява. Няма нищо по-нормално от това едно съвсем младо момче да лудне и да си изгуби ума по популярна, добре изглеждаща и успяла жена като Мария. Вината е нейна, защото е на 40 лазарника, а не спря да задиря малки момченца“, коментират в социалната мрежа потребители.

Припомняме, че действително Мария Илиева вече стана за смях. То не бяха подвизите й с рапъра Атанас Колев, то не беше Иво Аръков, Криско и кой ли още не.

За тези, които се чудят как така сега пък кака се е хванала с никому неизвестен младеж, ще обясним и очевидната причина. А тя е, че Георги Михайлов произлиза от супер заможно семейство, което задоволява всичките му капризи.

Любопитно е как ли ще реагират родителите му обаче и дали няма да му спрат кранчето ако знаят, че пилее парите им по жена, която може да му бъде и майка. Предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Падение: Мария Илиева се фука с богато гадже, но… 26-годишен! (Каката си ляга със студента Георги – виж тук)”

  1. Емук

    юли 23. 2017

    Отвратителни сте! Явно не можете да смятате и завиждате на една добре изглеждаа млада жена – как може да му бъде майка!? На 14 ли го е родила?

  2. Комаров

    Дек. 05. 2017

    Достатъчно много момичета раждат на 12-13 години, така че спокойно може да му е майка.

Добавете коментар