Топ синоптичка се нахвърли върху Венета Райкова: Издала я в книгата, че спи с шефовете си в телевизията! (виж тук)

Топ синоптичка се нахвърли върху Венета Райкова: Издала я в книгата, че спи с шефовете си в телевизията! (виж тук)
Гласувайте за статията

Венета Райкова си взе беля на главата с поредната си книга!

Бившата водеща на „Горещо“ и настояща писателка на бестселъри Венета Райкова си взе беля на главата. В последната си книга „Вендета“, блондинката описва креватните подвизи на родна синоптичка. При това една от най-популярните и красиви лица от ефира.

Венета Райкова

Венета Райкова беше нападната от разярена топ синоптичка – познала се в книгата й, милата

В романа й синоптичката е свикнала да се държи на гребена на вълната като си ляга редовно с шефовете си в медията. Описано е как тя уж си върши работата, а после някой от ръководните лица я привиква в този или онзи хотел.

Срещу няколко часа ласки и сладки гукания, топ синоптичката си е осигурила стабилните позиции в медията, в която работи от години. Както и по-високо и допълнително заплащане от това на колежките си. Разбира се, Венета Райкова не споменава имена, нито дори инициали на героинята си.

И твърди, че това е измислен образ. Но никога няма да признае дали зад него стои реален човек с истинската си история. След тези думи на Венета Райкова, тя е била буквално нападната от наша топ синоптичка, която крещяла в изстъпление.

„Тази жена ми подпали телефона. Обвинява и се кара, че съм изтипосала нея в книгата ми. Извинявайте, но се получи нещо като поговорката „гузен негонен бяга“. Колко пъти и на какъв език да обясня, че това е литературна творба и всички лица и образи в нея са измислени“, смее се някак загадъчно Венета Райкова.

В същия роман тя разказва и историята на наш супер популярен продуцент, който пък е крайно зависим от забранените субстанции. Дали някой ще припознае себе си в лицето му, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар