Брад Пит и Анджелина Джоли се събират отново? (Какво скриха от децата си)

Брад Пит и Анджелина Джоли се събират отново? (Какво скриха от децата си)
Гласувайте за статията

Брад Пит и Анджелина Джоли се срещат тайно

Анджелина Джоли и Брад Пит са стоплили напълно отношенията си. Двамата дори се срещали тайно. Това твърдят таблоидите зад океана. Бившите съпрузи дори били щракнати от папараци да се срещат заедно.

Анджелина Джоли

Брад Пит и Анджелина Джоли се събраха отново

Това вече си е сензация. Защото доскоро двойката дотолкова не искаше да се виждат, че срещаха единствено чрез своите адвокати.

Според източници, близки до звездното семейство, Анджелина Джоли се размекнала след интервюто, което даде съпруга й. В него той открито проговори за порока си, както и за желанието си да се промени. За да стане по-добър и достоен баща на децата си.

Но най-силно впечатление направило на холивудската звезда, че мъжа й признал, че без нея все едно умира.

Брад Пит я превзел и с признанието, че само той е виновен за разпада на семейството си. Защото почти от младостта си бил зависим от алкохола. И освен това често посягал към дрогата, за да разнообразява дните си.

„Толкова много пиех, че можех да надпия руснак. И да стана и тръгна, като ми нямаше нищо”, призна блондина. Малко след това Брад Пит реши не само да признае за порока, но и да се бори успешно с него. Той тръгна на сбирка на анонимните алкохолици в Малибу. Освен това влезе в клиника за зависимости през февруари.

В нея само за месец лечение актьора се бръкна с цели 15 000 долара. Независимо от парите, той решил напълно да се отърве от пристрастяването си към чашката. Дори си наел специален готвач, който да му готви храни, които да го избавят от пристрастяването му. Заради новия си хранителен режим Брад Пит отслабна и с днешна дата пие само плодови сокове.

Това напълно трогнало половинката му и тя решила да даде още един шанс на връзката им. „Не е тайна, че Анджелина Джоли още го обича. А и Брад Пит призна публично, че тя е жената на живота му.

Но все още крият от хлапетата, защото искат да видят как ще се справят с шанса, който си дават двамата. Но пък са луди по хлапетата и ще направят всичко възможно, за да са щастливи”, разкриват източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Брад Пит и Анджелина Джоли се събират отново? (Какво скриха от децата си)”

  1. Пияницата дедо Брад

    май 16. 2017

    Пада му се щом обижда руснаците.

Добавете коментар