Гери Малкоданска скъса джоба: Удари го на просия!(Ето от кого нон-стоп взима заеми)

Гери Малкоданска скъса джоба: Удари го на просия!(Ето от кого нон-стоп взима заеми)
Гласувайте за статията

Гери Малкоданска скъса яко джоба

Гери Малкоданска не може да си оправи борчовете. След като скъса със сина на Ахмед Доган, за красивата синоптичка настъпиха тежки времена. Новото й гадже Алекс Ковачев не може да се мери по финансов просперитет с Демир Доган. Заради което не успявала да се отърве от борчове и непрекъснато молела за заеми.

Гери Малкоданска

Гери Малкоданска яко скъса джоба

След като се разделиха с Демир Доган, на нейните плещи легнали вноските по кредита за изплащането на апартамента й. Те ставали все по-непосилни. Защото от заплатата си чаровницата трябвало да отделя и за тоалети, тъй като не можела да ходи как да е по улиците на столицата. Както и за битовите си нужди.

Преди сина на Сокола й погасявал сметките по кредита. Сега, след като вече не са любовници, тази нелека задача станала нейно задължение. Тя много често не успявала да внася вноските и от банката постоянно й дрънчали да се издължи.

След раздялата с богатия наследник на почетния председател на ДПС изхарчила голяма част от спестяванията си. И затъвала все повече в борчове.

След като внасяла вноските си в банката и за ежедневните си нужди, на Гери Малкоданска не й оставало почти нищо. И тя все по-често закъсвала.

Затова се принуждавала да търси заем от колежките си до следващата заплата. Най-отзивчива от всички била Никол Станкулова. Крехката синоптичка постоянно й давала пари на заем, без да се сърди и цупи.

„Никол е разкошна. Колкото е чаровна и хубава, толкова е и добра. Тя не може да откаже на колежките си, още по-малко на Гери. Двете са приятелки и зааради това са толкова близки”, коментират от медията.

От телевизията коментират, че Гери трябва да промени начина си на живот, за да не взима повече заеми. Или да си намери ново, но по-богато гадже или да увеличи заплатата си. Третият вариант е да не води този висок стандарт на живот, а да го кара по-скромно. Не се знае какво ще предприеме Гери Малкоданска и дали Никол Станкулова ще продължи да бъде все така отзивчива. Предстои ни да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар