„Откраднат живот” с шокиращ финал: На сватбата на Наталия и д-р Генадиев идва неочакван гост?

„Откраднат живот” с шокиращ финал: На сватбата на Наталия и д-р Генадиев идва неочакван гост?
Гласувайте за статията

Откраднат живот шокира с изненадващ финал

Хитовата лекарска поредица Откраднат живот има неочакван финал. Краят на поредицата идва, само че преди това ни очакват още куп неочаквани обрати. И интересни ситуации. Една от които е тайната сватба на д-р Калин Генадиев и пиара на болницата Наталия.

Откраднат живот

Откраднат живот шокира с неочаквани обрати

Героите заснеха последните сцени на сериала. Емоционално и романтично, финалните сцени на „Откраднат живот”-„Възмездието” ще ни „бомбандира” с напълно неочаквани обрати.

Актьорът Димо Алексиев, който е в обувките на хирурга д-р Калин Генадиев, казва заветното „да” на любимата си Наталия. Дългоочакваната сватба е била една от последните снимачни дни за сериала.

Сватбеното тържество ще събере много герои на едно място. Дори ще пристигне неочакван гост. Не непознат, а много любим. За церемонията идва коремния хирург, д-р Александър Василев.

Актьорът Александър Алексиев сподели, че е пристигнал специално от Лондон за снимките. Като за неговия герой датата е била специално сменена, за да присъства на купона. Появата му ще предизвика и други, неочаквани промени. Както и ще провокира появата на някои позабравени герои от култовата лекарска поредица.

Какви емоционални обрати, неочаквани развръзки и невероятни промени ни очаква в следващия, четвърти сезон, ни предстои да видим. Финалният епизод, но на третия сезон, обаче е на 26 май, съобщават от екипа на сериала.

Извън площадката, Дария Симеонова разкри, че доста се е сближила с екранния си партньор Димо Алексиев. Двамата си споделяли и си помагали в чисто човешки план. За да може да изиграят химията на екран. Снимките в „Откраднат живот“ продължават повече от дванадесет часа, което още повече сплотявало актьорите.

Героинята на Ернестина Шинова също постъпва напълно в разрез с досегашната й същност. Тя ще се разплаче на сватбата на голямата си дъщеря. И с това ще затвърди правилото, че на таксъв важен ден за дъщерите им, майките наистина ронят неудържимо сълзи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар