Бедрос Халваджиян шокира баща си, вече се цели по-нависоко!

Бедрос Халваджиян шокира баща си, вече се цели по-нависоко!
5 (100%) 1 vote

Бедрос Халваджиян с интересно желание пред Маги!

Синът на Магърдич – Бедрос Халваджиян, работи от години като оператор в предаванията на баща си, но вече иска нещо повече. Желанието му е да бъде по-нависоко в йерархията, нещо като помощник продуцент, научи Kliuki.bg.

Бедрос Халваджиян

Бедрос Халваджиян шокира баща си

Бебо, както го наричат близките, се чувствал леко неудобно от факта, че баща му е един от най-влиятелните продуценти в страната, а той е просто един оператор. Затова започнал да се цели по-нависоко.

Бедрос Халваджиян по принцип работи по специалността си. Той е завършил Кино и телевизия в НБУ.

Това е и причината да обича много да снима с камерата. Той е водещ оператор на „Като две капки вода“, X Factor, „Големите надежди“ и др.

Интересното е, че Маги Халваджиян го третира като обикновен служител. Той му плащал колкото на останалите оператори и го карал да издържа семейството си само с тази заплата.

Магърдич считал, че така синът му ще се научи на труд и един ден ще успее в живота. Този ден обаче би трябвало да наближава, защото Бебо върви вече към 30-те, а има дете, което трябва да издържа.

Това е основната причина, поради която е поискал повишение. Младият оператор се надявал да получи друг пост при баща си, който да му осигури и по-висока заплата.

Според мнозина, Бедрос няма таланта на татко си и не става за продуцент. Именно затова го записали да учи за оператор, което все пак му гарантира някакъв занаят, макар и немного добре платен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар