Луиза Григорова застина! Тази новина може да провали бъдещето й

Луиза Григорова застина! Тази новина може да провали бъдещето й
Гласувайте за статията

Луиза Григорова може да се размине със сватбата по финансови причини.

Годеникът на Луиза Григорова Мартин Макариев здравата го е загазил! Режисьорът, които има куп филми зад гърба си, е погнат от кредитори. Той е задлъжнял яко и сега се чуди как да изплува от заплетената ситуация, узна kliuki.bg.

Луиза Григорова е като попарена

Луиза Григорова е като попарена

Кинаджията има два запора от две различни банки, показва справка. Причината са необслужвани кредити. Наложени са възбрани върху дяловете на Макариев в две фирми. Срещу него се водят и две дела, в резултат на които е направен запор на близо 110 хиляди лева. Не е ясно за какво точно са били теглени големите и невърнати суми от банките, но най-вероятно са отишли за продукции, които не са имали очакваната възвращаемост.

Близки на режисьора с изненада научават за запорните съобщения. Според тях, Мартин няма никакви финансови проблеми и дори доста се е замогнал покрай сериала „Откраднат живот“, в който набута и годеницата си. Според тях, е възможно дълговете да са изчистени, просто да не са заличени.  Нито Макариев, нито Луиза Григорова искат да коментират темата.

В момента те би трябвало да са заети с по-важни дела, като подготовката за сватбата си през лятото. Григорова сама издаде, че се очаква тогава да станат съпруг и съпруга. Все още не се знаят допълнителни подробности около събитието. Но ако новината за дълговете наистина е факт, нищо чудно венчавката да бъде отложена за по-късен етап с по-добро финансово положение, пише bgdnes.bg.

Най-много и Луиза Григорова да трябва да се бръкне по-дълбоко, ако иска да бъде булка! Двамата с Макариева имат двегодишна бурна връзка с доста скандално начало. Очаква се бракът да накара и двамата да кротнат, но в творческите среди моногамията си остава изключително рядко явление.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар