Брутално: Майката на Галин е в шок, виж какво го завари да прави! (певецът пет пари не дава)

Брутално: Майката на Галин е в шок, виж какво го завари да прави! (певецът пет пари не дава)
Гласувайте за статията

Майката на Галин онемяла от това, което върши синът й пред нея!

Галин определено се превърна в един от най-вървежните и харесвани поп фолк изпълнители у нас. И с лекота отстрани от пътя си дори ветераните Борис Дали и Коцето. Не може да му се отрече, че го раздава секси, но…

Галин

Галин изприщи майка си с това, което направи

Оказа се, че славата не се отразява чак дотам добре на Галин. Момчето от Добрич, което доскоро твърдеше, че живее скромно и дори не си пада по нощни излизания по барове, коренно се промени.

В свое скорошно интервю Галин призна нещо, което втрещи всички. А именно, че вече не му пука да прави джиджи-биджи дори пред собствената си майка, пише агенция Пик.

„И какво толкова?! Човек расте, променя се, а и сме свободни хора. Спокойно си водя момичета у нас, защото майка ми не влиза в моята стая. Голяма работа като си е вкъщи, но е в хола или в кухнята. Не съм на 15 години все пак“, направи се на отворен Галинчо.

Но близки до него източници разкриха, че горката му родителка едва не припаднала като се върнала у дома след пазар един ден. И заварила синковеца си как е налегнал поредното си гадже на дивана. Момичето така се притеснило, че едва успяло да си облече блузата, при това наопаки.

А и Галин тогава изобщо не се правел на голям и свободолюбив. Изчервил се до ушите и започнал да мрънка несвързани обяснения и оправдания пред майка си. След като жената го разбрала и предпочела да забрави сценката, той се престрашил.

И вече все по-често мъкнел приятелките си вкъщи. Но поне винаги внимавал да не се награбят другаде, освен в собствената му стая. Където родителката му вече едва ли ще нахлуе доброволно. Не и при по-малка причина от пожар.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар