Обрат: Михаела Маринова плаче с глас след победата в „Капките“! (виж какво съсипа младата певица)

Обрат: Михаела Маринова плаче с глас след победата в „Капките“! (виж какво съсипа младата певица)
Гласувайте за статията

Михаела Маринова победи в снощното шоу на „Капките“, но това не я зарадва особено!

Младото дарование и протеже на Саня Армутлиева – Михаела Маринова успя да надвие конкуренцията и да грабне победата в снощното шоу на „Като две капки вода“. Тя обра гласовете на журито и зрителите с образа на Софи Маринова. За който наистина се беше постарала.

Михаела Маринова

Михаела Маринова е недолюбвана от мнозина още от участието си в Х Фактор, вече не издържа на хейтърите

Типично като ромската перла Михаела Маринова въртеше очи, усмихваше се докато пее и дори доближи гласа си до звънките трели на Софка. Въпреки че всички я харесаха обаче, Маринова се депресирала и дори се разплакала зад сцената.

Първото, което я наранило, са подмятанията на Фънки, че не прилича на Софи Маринова, а на птеродактил. „Хубаво пя, но си същински птеродактил. Много ти харесвам клюна“, с типичния си стил я захапа Фънки. Разбира се, при него всичко беше добронамерено и на шега.

Малко по-късно обаче, когато Михаела отворила социалната мрежа, видяла някои наистина гадни коментари по свой адрес. Най-безобидните от които са, че в образа на Софка е била по-симпатична, отколкото е на живо.

„Барем някакъв живот и енергия показа. Омръзнало ни е да й гледаме заспалата физиономия, лишена от грам чар и харизма. Все така да се гримира като е пред публика, ще спечели. Софито е циганка, но я бие отвсякъде като присъствие на сцената“, пишат хейтъри в мрежата.

Тези и много други гадни забележки дошли в повече на Мишето, която е оплювана още откакто се яви в „Х Фактор“. „Не издържам вече на тези обиди. Защо са ме нарочили и какво толкова съм направила, че да ме мразят така“, плачела Маринова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар