Взрив! Гришо изригна в мрежата: Виж какво написа за раздялата си с Никол! (още подробности)

Взрив! Гришо изригна в мрежата: Виж какво написа за раздялата си с Никол! (още подробности)
Гласувайте за статията

Гришо не издържа и изригна в социалната мрежа след сензацията от раздялата с Шерцингер!

Григор Димитров – Гришо обикновено остава настрана от клюките и така наречените сензационни новини в пресата. Особено в жълтата такава, пък била тя и чуждестранна. Този път обаче не се сдържа или явно нервите му не издържаха.

Гришо

Гришо не се сдържа и изригна в мрежата. Лъжите на западните медии му дойдоха явно в повече

Снощи тенисист номер едно на България изуми милионите си фенове като лично публикува коментар за себе си и Никол Шерцингер. Както вече знаем от дни, световни медии разкриха, че двамата са се разделили и дори не са се виждали за повече от час от близо два месеца.

Някои обясниха решението на Никол Шерцингер с типична женска ревност към Мария Шарапова. С която Гришо беше рамо до рамо на срещите в Мадрид. Други пък отдадоха края на любовта им с „наиграване“ от страна на по-възрастната певица.

Както и да е. Оказа се, че в двата варианта няма нищо вярно. Трета причина за раздялата също няма, тъй като самата раздяла не съществува. Факт, изказан от самия Григор Димитров.

Гришо публикува снимка, на която са двамата с Шерцингер и се целуват нежно. А над нея написа, че не иска да чете повече лъжи и измислици за себе си и жимота си. И помоли учтиво двете западни медии да престанат с лова на вещици.

Е, сега поне почитателите на Григор и Никол може да си отдъхнат спокойно. Заедно са и се обичат. А тези, които не одобряват връзката им, май ще трябва да се въоръжат с още търпение и да чакат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Взрив! Гришо изригна в мрежата: Виж какво написа за раздялата си с Никол! (още подробности)”

  1. Grisho Baboeb

    май 17. 2017

    Grisho baboeb.. Ha ha ha

Добавете коментар