Брад Пит в ново интервю: Няма да се самоубивам! Още имам много любов за даване! (хвърли бомбата за Анджи)

Брад Пит в ново интервю: Няма да се самоубивам! Още имам много любов за даване! (хвърли бомбата за Анджи)
Гласувайте за статията

Брад Пит даде второ интервю само две седмици след първото!

Холивудският чаровник Брад Пит проговори отново. Едва две седмици след първото си интервю от развода насам, той даде и второ такова. Този път то бе пред Асошиейтед Прес, а въпросите отново бяха твърде лични.

Брад Пит

Брад Пит повече от откровен

Тотално променен, Брад Пит не се поколеба да отговори на всички тях. А първото, което направи, бе да успокои феновете си, че няма да се отказва от живота си.

„Не, няма да се самоубивам. Не знам защо някои хора са си помислили това, но то е абсурдно. Животът е прекалено красив и в него има още толкова много щастие и любов. В мен самия има много любов за даване, че не мога и да си помисля нещо подобно“, през смях коментира бившият съпруг на Анджелина Джоли.

Разбира се, хубавата Анджи и децата им също бяха намесени в разговора. На питането дали не са се събрали отново тайно като мъж и жена, Брад Пит отвърна, че за жалост, това не се е случило.

„Не, не се крием по ъглите и не се целуваме като тийнейджъри. Въпреки че няма да е лошо, ако беше станало така. Аз обичам тази жена и винаги ще я обичам. Но съм наясно, че й причиних твърде много болка, както и на децата си. Пиенето унищожи всичко и тепърва ще бъде много трудно да успеем да залепим счупеното. Затова сега и в бъдеще най-важни са децата ни“, категоричен е актьорът.

Той призна, че засега се стреми за „задържи кораба на вода“ и да не посяга отново към чашката. А всичко, за което мисли и се събужда сутрин, е как да направи денят на децата си щастлив и усмихнат. Останалото само съдбата щяла да го реши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар