Деси Цонева шокира: Георги Джамов й сложи рога, не иска и да чува за него! (виж цялата истина)

Деси Цонева шокира: Георги Джамов й сложи рога, не иска и да чува за него! (виж цялата истина)
Гласувайте за статията

Деси Цонева призна защо е отменила сватбата с Георги Джамов!

Щерката на Митко Цонев – Деси Цонева изненадващо отмени сватбата си миналата седмица и се раздели окончателно с годеника си Георги Джамов. Първоначално тя не искаше да влиза в подробности и да обяснява защо е напуснала лелинчо си.

Деси Цонева

Деси Цонева не иска и да чува за Георги Джамов, след като той я направи лопатар

Припомняме, че самата Деси Цонева в щастливите си дни с Джамов бе разкрила скандално, че преди години той е имал интимна връзка с леля й. Ясно беше и, че нито Димитър Цонев, нито майка й Мариана са одобрявали половинката й.

Деси Цонева обаче не е жена, която се влияе от чуждо мнение, пък било то и на най-близките си хора. Тя упорито се бе заинатила, че Георги е мъжът на живота й и ще му стане законна съпруга. До преди няколко дни.

А днес фурията повдигна завесата върху краха на отношенията им и разкри нещо скандално. А именно, че Джамов й е сложил рога. Да, бъдещият благоверен изневерил на далеч по-младата си половинка с друга млада хубавица.

„Не ми се влиза в повече подробности, но това е истината. Отношенията ни с Георги не вървяха от известно време насам. Толкова, че в момента няма как да си представя, че можем да бъдем дори само приятели. Някои неща просто не се получават и това е“, отсече Цонева.

Думите й са малко странни, при положение, че още в Къщата на Вип Брадър тя твърдеше, че е привърженичка на свободните отношения. И, че не ревнува мъжете си, дори и да бъдат с други интимни партньори. Очевидно обаче женското его е надделяло и Деси е изритала Джамов като мръсно коте от живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Деси Цонева шокира: Георги Джамов й сложи рога, не иска и да чува за него! (виж цялата истина)”

  1. ваня

    май 16. 2017

    В една раздяла всеки казва своето мнение ,а защо не чуем и неговото ,а може и той да я разкарал нея ,а не както тя казва.Тя е опърничава ,безхарактерна ,обичаща алкохола и нощния живот ,занемарила е детето си и е разпоретина от класа.Кой би се обвързал с такава безперспективна особа.Мъжете искат за законни съпруги по-скромни жени ,а не такива като Деса.

Добавете коментар