Ванко 1 разплака феновете си: Не могат да повярват, случи се нещо ужасно!

Ванко 1 разплака феновете си: Не могат да повярват, случи се нещо ужасно!
Гласувайте за статията

Ванко 1 разби феновете си

Ванко 1 ги попари с това свое решение. Известният рапър накара хилядите си фенове да плачат от горест. Разбира се, певеца си е жив и здрав, само че неговото решението разби надеждите им. Защото той се отказва от пеенето.Решението му е категорично. Той казва „край” на кариерата си.

Ванко 1

Ванко 1 се сбогува със сцената и феновете си

Скандалният хип-хоп изпълнител лежа няколко години в затвора, заради обвинение в склоняване към проституция. Сега музикалният мениджър е категоричен, че повече не иска да се изявява на сцената.

„Не че няма какво да дам на феновете си. Имам още няколко готови парчета. Песните, които съм правил през последните години съм ги записвал така, както са ми идвали на ум. Хубави са, но мисля, че времето за тях вече е отминало.

Затова ще си ги запазя за себе си. Има много други парчета, които съм дал на почитателите си. Хубави песни, със смисъл. Те са качествени и ще се запомнят от хората.

Смятам, че човек трябва да слиза от сцената, когато е на върха на славата”, твърди един от най-скандалните изпълнители.

42-годишният рапър не се смята за стар. Но не може да се впише в днешната среда на съвременните рапъри и затова предпочита да се откаже от клубните изяви.Винаги обаче ще тачи и ще бъде „за” тази музика, която го направи известен. И му даде много.

Иван Главчев, по-известен като Ванко 1, има с какво да се занимава.„Музиката за мен винаги е била за забавление. Никога не съм разчитал на нея, за да се изхранвам. Имам с какво да си изкарвам хляба”, обяснява той. И добавя с усмивка, че в момента не прави нищо.

Радва се обаче на трите си деца. Още в затвора той се ожени за дългогодишната си приятелка. Тя не обича медиите и прожекторите. За нея певеца има само суперлативи. Защото е непрекъснато до него, дори когато греши.

И го дари с три деца, които рапъра обожава. С днешна дата той се радва на семейството и наследниците си, и бди над тяхното развитие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар