Андреа шокира приятелките си: Ето кой поред е Кобрата в леглото й!

Андреа шокира приятелките си: Ето кой поред е Кобрата в леглото й!
5 (100%) 1 vote

Андреа има доста странно минало, защото славата не съответства на момиче от този тип!

Певицата Андреа изглежда хладнокръвна и на моменти дори коравосърдечна, но всъщност е доста земен човек. На нея нищо човешко не й е чуждо и затова миговете, които е преживяла през своя живот, не се различават особено от тези на други, никому неизвестни, жени.

Андреа и Кобрата

Андреа и Кубрат са двойка за пример в любовта

Така например може да се каже, че певицата няма кой знае какъв опит с мъжете. Кубрат Пулев е едва вторият мъж, когото тя е допуснала до леглото си, научи Kliuki.bg.

Андреа срещна Кобрата, когато беше на 20 г. Преди това тя е имала само едно гадже, и то още в гимназията.

Фолк дивата обаче не срещала никакво доверие дори от приятелките си. Те не й вярвали изобщо, че през живота си е била само с двама мъже.

„При тази популярност е абсурдно да си толкова неопитна.“ – разправяли й в лицето близките й.

Андреа обаче била категорична, че никога не е изневерявала на Кубрат Пулев. Имайки предвид, че преди него е имала само още едно гадже, това прави едва двама, с които е била интимно.

В това отношение изпълнителката на „Хладна нежност“ доста се различава от колежките си. Нито една от тях не е имала толкова дълга връзка. Повечето сменят партньор след партньор.

Единствено Глория може да се състезава с Андреа, защото тя беше с Илия Загорова около десетилетие. От раздялата им обаче мина много време и Гло вече смени един куп мъже.

Дали и при Андреа и Кубрат ще се стигне до раздяла, предстои да разберем. Засега няма индикации за подобно развитие на нещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар