Шок: Разкриха защо Преслава не иска сватба! (Виж каква тайна крие от години)

Шок: Разкриха защо Преслава не иска сватба! (Виж каква тайна крие от години)
Гласувайте за статията

Преслава крие този страх от години

Преслава бяга като „дявол от тамян” от обвързване. Гласовитката от Добрич има серия провалени връзки. Но причината не е само в неподходящите й гаджета, а и в самата нея. Защото звездата на „Пайнер” панически се страхувала от брак.

Преслава

Най-големия страх на Преслава били парите

Не толкова от сватбените камбани или от марша на Менделсон. А най-вече от развода и подялбата на имуществото след това. Защото фолкаджийката треперела като Плюшкин за придобитото от пеенето й по кръчми и участия. И не искала да го разделя с никой друг.

За нейната пестеливост, преминала в границата на уродливото, се носят легенди. Повечето от които са истина, твърдят близки до нейното обкръжение. Певицата цепела на две всяка спечелена стотинка. Най-големият й страх бил да не изгуби богатството си. Тя правела-струвала, но винаги гледала как най-изгодно да вложи спечеленото.

Преслава не била щедра и към своите приятели. Винаги чакала някой от компанията да плати сметката. Ако никой не посягал към фиша, тя го взимала и надлежно смятала какво е изяла и изпила. За да даде точната сума, изумени са свидетели на стиснатостта й. Никога не давала бакшиш на келнерите, въпреки че е една от най-скъпо платените изпълнителки.

Така постъпвала и с гаджетата си. Обичала винаги да й правят подаръци, но те не получавали същото от нея. Изпълнителката на „Точка червена” не правела никакви мили жестове към половинките си. Дори нямало дарове във вид „малко, но от сърце”, коментират я от обкръжението й. Тази била и една от причината повечето й любовници да й бият шута.

Пословично е и облеклото на поп фолк дивата. Тя не сменяла роклите си с месеци. Едва след като понамирисвала вече си слагала поредния тоалет, с който извивала глас следващите месеци.

Преслава е пословично стисната.И тази нейна черта става все по-ужасна с напредването на възрастта и увеличаване на банковите й сметки. Нищо чудно заради това да не свие и семейство”, коментират я и колежките й от „Пайнер”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар