Истината за Симона Загорова, която разкрива същността й!

Истината за Симона Загорова, която разкрива същността й!
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова има основателна причина да бъде в „Гласът на България“!

Младата красавица Симона Загорова се оказа една от онези, чийто талант лъсна в пълна степен в „Гласът на България“. В момента е най-обсъжданата в надпреварата и има защо.

Симона Загорова

Симона Загорова иска да се докаже извън сянката на Глория и го прави

Истина е, че Мони можеше досега да се е явила вече на няколко подобни формата. Колегата й Радко Петков например вече участва в трето предаване.

Дъщерята на Глория обаче обожавала точно „Гласът на България“. За нея това било най-доброто предаване за вокални таланти, научи Kliuki.bg.

Симона Загорова обмисляла преди време да се пробва и в X Factor, но решила, че това е по-скоро шоу, отколкото да се пее добре. На нея й било чуждо да се прави на шут на сцената и затова се отказала.

След това имала планове и за „България търси талант“, но там пък не й харесало журито. За нея било нелепо да я оценяват как пее хора като Ицо Хазарта и Асен Блатечки, които и една нота не могат да изпеят правилно.

Затова в крайна сметка Симона се спряла на „Гласът на България“. Тя вярва, че това е нейното предаване.

На кастингите на тъмно Мони не успя да убеди всички в таланта си. Тя получи само два обърнати стола. На етапа с дуелите обаче, макар да изгуби, всички останаха възхитени и неслучайно бе открадната.

Щерката на Глория вече е започнала своята кариера, за разлика от много други в предаването. Тя има собствени участия и дори концерти. Това обаче явно не й стига и се надява да стане новият Глас на България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар