Бунт на зрителите: Графа пробутва протежето на Филип Киркоров, защото…

Бунт на зрителите: Графа пробутва протежето на Филип Киркоров, защото…
5 (100%) 1 vote

Графа отново вдигна кръвното на много от зрителите на „Гласът на България“!

Владимир Ампов – Графа се превърна от най-харесвания в най-мразения ментор в „Гласът на България“. Зрителите са просто бесни, че продуцентът пробутва свои любимци напред в шоуто, научи екипът на Kliuki.bg.

Графа иска Ивайло Филипов да...

Графа го пробутва, но ще спечели ли шоуто?

Един от тях безспорно е Ивайло Филипов. 16-годишният тийнейджър стигна до големите концерти в предаването, след като неговият треньор не спря да го избира пред други свои изпълнители.

Това предизвика негодуванието на мнозина пред малкия екран, тъй като те считат, че в някои битки е имало и по-добри от Иво, но те са оставали на заден план.

„Имам чувството, че всичко с този е нагласено, даже и участието му.“ – пише форумник.

Според някои слухове, Графа има лична изгода да залага на Ивайло. Младежът се води протеже на Филип Киркоров, а руснакът е обещал общ проект на Влади Ампов.

Кралят на баладите си навлече много негодувания с решенията си дотук. По време на дуелите той дръзна да не избере любимеца на публиката Никола Костантинов. Това вбеси зрителите и Графа бе направо помлян в интернет.

По принцип Влади се оказа най-желаният ментор, тъй като почти всички избрани участници искаха да бъдат при него. Много от тях обаче вече си изпатиха, тъй като самият той ги елиминира.

Ивайло Филипов е доста нашумяло име в Русия. Там той е стигнал до финала на „Гласът на Русия“. Иво обаче е наполовина българин, също като Филип Киркоров, и затова иска да се докаже и на българска земя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар