Росен Петров взриви с разкритие за Слави Трифонов! (думите му хвърлят в шок – виж тук)

Росен Петров взриви с разкритие за Слави Трифонов! (думите му хвърлят в шок – виж тук)
Гласувайте за статията

Росен Петров се отдаде на политиката, но призна много свои грешки и отношението си към Слави Трифонов!

Росен Петров проговори в интервю, в което разкри не само истината за Слави Трифонов, но и за Николай Бареков, както и за решенията в живота си. Някои от които определи за грешни.

Слави Трифонов

Росен Петров затвори устите на лъжците с думите си за Слави Трифонов

Грешка според него е било да се присъедини към партията на Бареков. Която впоследствие напусна скоропостижно. „Аз съм човек, който не обича и не може да живее в скандали. А с Бареков винаги имаше такива – скандал след скандал. Изморих се, но вината не е негова или на някой друг, а само моя. Явно аз не съм преценил добре и съм сбъркал в избора си“, коментира Росен Петров.

Който после рязко смени тона и заразказва с умиление за годините в телевизията и работата в екипа на Слави Трифонов. За Петров и до днес това остават най-хубавите му години и най-читавите хора, с които е общувал.

„Не искам да си мисля, че със Слави сме прекъснали отношенията си. Иска ми се да ги продължим и занапред, защото той е невероятен човек. Вярно е, че не е лесен. Често е сърдит, намусен, редовно е песимист. Но е мъж с характер и най-вече честна дума. Толкова пъти е заставал твърдо зад гърба ми и ме е подкрепял. Както и аз него. Тези неща не се срещат често в живота и няма как да не ги оцениш“, сподели Росен Петров.

За последната си среща в кабинета на Слави Трифонов, преди да се разделят, той си спомня прекрасно и до днес. Обясни, че са седели един срещу друг и са си говорили – много и съвсем приятелски. Също така приятелски и спокойно се разделили, тъй като всеки проумял позициите на отсрещния.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар