Култово: Тризначките търсят секс в социалната мрежа! (виж как се предлагат Вяра, Надежда и Любов – СНИМКИ)

Култово: Тризначките търсят секс в социалната мрежа! (виж как се предлагат Вяра, Надежда и Любов – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Тризначките не си хабят времето, а засипват със снимки мрежата!

Кой не знае тризначките култови, кой не е чувал за тях?! Вяра, Надежда и Любов, които преди години вцепениха България с количеството на умствения си багаж, нямат спирачки.

тризначките

Тризначките Вяра, Надежда и Любов извадиха тежката артилерия в мрежата

Въпреки че отдавна вече не са в медиите, трите упорито продължават да настояват, че са звезди. И видиш ли, без тях страната ни нямаше да бъде същата. А дали изобщо щеше да я има… , но това вече е друга тема.

Поради трудността да си намерят нормални и сериозни гаджета в реалния живот, тризначките отново блеснаха с мисъл. Този път идеята им е да ловят мъже в социалните мрежи, та барем си намерят и съпрузи там.

Само че, горките, не знаят, че сериозен мъж не се лови със снимки по гащи, още повече с липса на такива. Вяра, Надежда и Любов са си направили общ профил в Инстаграм, откъдето издирват мачовци за секс.

Това разкриха потребители, имали „щастието“ да попаднат на провокативните им снимки – коя от коя по-разголени. Тризначките редовно се мятат по прашки и бикини пред фотоапарата. А най-разкрепостена е Любов. Която направо си се снима дибидюс, като леко е закрила балконите с ръка, пише вестник „България днес“.

Как се чипкат само… чак пот да те избие

Още не е ясно дали тризначките са ударили кьоравото и дали са се уредили с атлетични красавци поне за нощ. Но момичетата са упорити, знаят какво искат и най-вече могат да чакат. Пожелаваме им успех и дано принцовете да се появят по-скоро.

 

То жена ли е, самодива ли е, чудо ли е…

Гугутки сладки, бе…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар