Смазващ шок за Асен Блатечки: Диляна Попова на калъп със… Станимир Гъмов! (свят да ти се завие)

Смазващ шок за Асен Блатечки: Диляна Попова на калъп със… Станимир Гъмов! (свят да ти се завие)
Гласувайте за статията

Диляна Попова се награби не с друг, а със Станимир Гъмов!

Брей, че работа! Много му върви на този Станимир Гъмов. След Преслава, сега актьорът „нагъна“ и красавицата Диляна Попова. Да му се ненадяваш, след като нито е първа младост, нито първа хубост, нито първи богаташ.

Диляна Попова

Диляна Попова нагази в опасни води със Станимир Гъмов

Припомняме, че докато беше под един покрив с Преслава в Къщата на Вип Брадър, певицата буквално точеше лиги по него. Остроумието и чувството му за хумор свършиха работа и двамата се налазиха веднага след шоуто.

Сега пък Гъмео ще трябва да „опъне“ и самата манекенка Диляна Попова. Това ще се случи пред очите на всички, директно на сцената. Защото двамата ще го играят изгарящи от страст любовници в новия мюзикъл „Оркестър без име“.

На първи ноември в зала Арена Армеец, екс любимата на Асен Блатечки ще се появи като телефонистка от градче край морето, която си губи ума по музиканта Филип. Разбира се, Филип го играе Гъмов.

Двамцата ще пресъздадат такава любовна сцена, че и седалките под зрителите ще се изпотят. За тази цел обаче вече се работи и репетира усилено. Сещате се колко пъти Диляна Попова и Станимир Гъмов са се „нагънали“ досега, шушукат колеги театрали.

Те са убедени, че отношенията между красавицата и звяра няма да останат само професионални, тъй като Гъмов от време оно го раздава сваляч и любовчия. А Диляна Попова още е свободна и необвързана сериозно, та като нищо ще се ловне на въдицата му.

Точно затова Асен Блатечки изобщо не посрещнал новината с усмивка. Той останал шокиран, но не, защото вехне по Диляна, а от чисто мъжко его. Моето е мое, чуждото е общо. А знаем, че Попова вече беше негова. И то как…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар