Венета Харизанова истеряса в ресторант: Крещи с цяло гърло, без да й пука от клиентите! (виж кошмара тук)

Венета Харизанова истеряса в ресторант: Крещи с цяло гърло, без да й пука от клиентите! (виж кошмара тук)
Гласувайте за статията

Венета Харизанова тотално се е смахнала, вече крещи и на публични места!

Хубавицата Венета Харизанова беше доста мило и чаровно момиче навремето. Акцентираме обаче точно на думата „навремето“, тъй като днес от старото й Аз не е останало почти нищо.

Венета Харизанова

Венета Харизанова е станала супер раздразнителна. Пали от четвърт и крещи, та пушек се вдига

От ден на ден Харизанова става все по-сприхава и недоволна от нищо. И си позволява да крещи на хората на публични места. Едно от тях е столичен ресторант в центъра на града, където Венета вдигнала чутовен скандал. Придружен от писъци с цяло гърло.

Да, поводът за гнева й е основателен – влязла в ресторанта и видяла, че в него се пуши най-спокойно. Вместо да се обърне и да си тръгне така, както е дошла обаче, Венета Харизанова счела за нужно да направи забележка.

Забележка, от която косите на нищо неподозиращите клиенти буквално се изправили. „Някои от хората по масите подскочиха до тавана от уплах. Както си седят, хапват си и разговарят, изведнъж някакво кречетало им пука тъпанчетата. Венета разказа играта на горките хорица“, коментират източници и свидетели на сценката.

Венета Харизанова не спряла близо десетина и повече минути да се възмущава и бясно да ръкомаха срещу управители и сервитьори. „Ама как така няма да се спазват законите?! Защо тогава не им направите отделни помещения, където да димят. Аз не съм длъжна да се тровя и да си докарвам болести“, викала ли викала манекенката.

Припомняме, че всъщност Венета Харизанова от известно време се е вманиачила в здравето си и се е превърнала в същински хипохондрик. Току си откривала сама болести и търчала при лекаря си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар