Никол Шерцингер взе решение, с което попари Гришо!

Никол Шерцингер взе решение, с което попари Гришо!
Гласувайте за статията

Никол Шерцингер отново действа на своя глава.

Хавайската певица Никол Шерцингер пак успя да вбеси гаджето си. Двамата са трудни характери и са вманиачени в работата, което често води до пререкания помежду им. Те трудно намират време за себе си и сякаш имат други приоритети в краткосрочен план, научи kliuki.bg.

Никол Шерцингер няма да угоди на Гришо

Никол Шерцингер няма да угоди на Гришо

Един такъв скандал между влюбените се разрази заради участието на Никол Шерцингер в британския „Х фактор“. Няколко сезона тя се подвизава като жури в продукцията и успява неимоверно да помпа рейтинга й. Причината за това е най-вече доста освободеното й поведение с участниците, което понякога преминава в открит флирт.

Именно това е подразнило Григор Димитров. Наскоро се появи новината, че любимата му певица е отклонила предложението да журира в следващия сезон. А логично обяснение за това няма, освен че се е вслушала във волята на гаджето си. Но сега, английските медии излязоха с твърдението, че Никол Шерцингер все пак е размислила и  склонила.

Най-вероятната причина за промяната в решението й са слуховете, че от шоуто са гласили Марая Кери за нейна заместничка. Дори са провели преговори с нея. Щом разбрала за това, половинката на наш Гришо побесняла и заявила, че няма да даде мястото си току-така, макар и през главата на тенисиста, пише pik.bg.

Все пак, певицата още не е сключила договор с продукцията и има възможност отново да се отметне от думата си. При подобен сценарий, Марая Кери ще остане като резервен вариант. Но вече е малко вероятно Никол Шерцингер да пропусне този шанс. А на Григор Димитров не му остава нищо друго, освен да се съобрази с волята й. Все пак, и той прави компромиси в името на кариерата и би трябвало да я разбере.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар