Скандал! Синът на Маги Халваджиян поиска главата на Рачков

Скандал! Синът на Маги Халваджиян поиска главата на Рачков
2.7 (53.33%) 3 votes

Бедрос Халваджиян е бесен на Димитър Рачков след унижението, което му нанесе!

Хуморът на Рачков понякога може да бъде много жесток. В това се убеди синът на Магърдич Халваджиян преди 2 дни. Тогава бе унизен от водещия на „Като две капки вода“ пред всички зрители.

Бедрос срещу Рачков

Бедрос Халваджиян се чувства унизен от Димитър Рачков

Димитър Рачков погна Бедрос уж на шега, че не е ходил в казармата и затова не бил никакъв мъж. Той дори го накара да прави лицеви опори на сцената. На всичкото отгоре комикът обиди качествата на Бебо като оператор.

„Казали му, че снима и той си мисли, че снима.“ – каза Рачков в понеделник вечер.

Оказва се, че всичко това е засегнало достойнството на Бебо. Той разбирал от шега, но когато някой го засегнел на професионална тематика, операторът излизал от контрол.

Той се оплакал на баща си, който жестоко смъмрил Рачков. Актьорът обаче не се поддал и откровено му заявил, че няма да спре с тези шегички.

„Искаш от мен да забавлявам хората и се получава. Така че не виждам проблем.“ – отвърнал водещият на своя продуцент.

Бедрос Халваджиян дори заплашил баща си, че ако още веднъж Димитър Рачков тръгне да се шегува за негова сметка и не го уволнят, ще напусне той „Като две капки вода“.

Водещият този сезон се гаври с всичко живо в шоуто. Той дори много често се шегува и със самия продуцент, но Маги приемал всичко с усмивка и не се дразнел като сина си.

Рачков постоянно унижава в шеговит тон колегите си. Той многократно дотук обиди Фънки за теглото му, но китаристът засега показва завиден непукизъм.

Като цяло Митко е най-харесваният тв водещ именно заради такива свои изяви в ефир. Той не се съобразява с никого, само и само да стане смешно.

Този път обаче сякаш отиде твърде далеч, защото засегна човек от семейството на продуцента си. Дали ще бъде наказан, предстои да узнаем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал! Синът на Маги Халваджиян поиска главата на Рачков”

  1. 133

    май 18. 2017

    Цялата фамилия Халваджиян са смахнати Вижте ги на какво приличат баща майка циркаджии ,а синът опулен като пъстър папагал ,кич откъдето и да ги погледнеш.

Добавете коментар