Ужасяващо: Георги Джамов нападна Деси Цонева, тя пищи пред дома си! (ето какво й причини след раздялата)

Ужасяващо: Георги Джамов нападна Деси Цонева, тя пищи пред дома си! (ето какво й причини след раздялата)
4.7 (93.33%) 3 votes

Деси Цонева не може да се отърве от ужаса, който изпита!

Журналистката Деси Цонева може и да е пълно перде по доста въпроси и да показва невероятен непукизъм, но все пак е жена. И като всяка нормална жена е крехка и ранима. Точно от това се е възползвал бившият й годеник Георги Джамов преди дни.

Деси Цонева

Деси Цонева преживя ужас като в истински трилър

В момента, в който Деси Цонева прекрати не само годежа, но и връзката им като научи, че той й е слагал рога, Джамов се озлобил. Всъщност дори озлобил е меко казано за това, което е направил.

Близки до Деси разказаха ужасени на какво се е натъкнала тя, когато се прибирала в дома си една вечер. Още щом се озовала на стълбищната площадка, Цонева изпищяла. С очите си видяла увита около дръжката на входната врата на жилището си… змия.

Деси Цонева изпищяла така, че съседите моментално изскочили от апартаментите си като на пожар. Минути по-късно се установило, че змията е смок, при това мъртъв.

Някой обаче го бил увил около дръжката, а Цонева не се съмнява, че това е отмъщението на Джамов. И без друго, при раздялата им, Георги й заявил с огън в очите, че горчиво ще съжалява за всичко.

„Майката на Деси – Мариана, е убедена, че тази змия е направена от Джамов черна магия. Тя е категорична, че щерка й трябва първо да отиде на църква и да помоли попа да й изчете молитва за здраве. А после да отиде при някоя веща баба на село, за да й лее куршум“, коментират източниците.

Деси Цонева не спирала да плаче, защото не можела да повярва, че доскорошният й любим е способен на това. Тя се страхува ужасно за живота си и най-вече за сина си. Когато ще защитава със зъби и нокти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар