Илиана Раева пусна бомбата: 33 години крия брата на Славея и Виолета!

Илиана Раева пусна бомбата: 33 години крия брата на Славея и Виолета!
4.7 (93.33%) 3 votes

Вечното Златно момиче Илиана Раева разкри една дълго пазена тайна.

Илиана Раева не обича много-много да споделя за личния си живот. Но последното разкритие, което направи, хвърли в шок мнозина. Треньорката на гимнастичките разкри, че дъщерите й Виолета и Славея си имат брак, макар и не кръвен, научи kliuki.bg.

Илиана Раева е кърмила това момче наравно с дъщеря си

Илиана Раева е кърмила това момче наравно с дъщеря си

Неговото име е Георги, а историята с него ни връща 33 години назад. На 8 юни 1984г. Илиана Раева ражда Славея Сиракова. Прекарва цели десет дни в Шейново, тъй като е след секцио. В нейната стая е настанена друго родилка с бебето й – момченце. Гимнастичката има прекалено много кърма, за разлика от другата майка. Затова тя решава да предложи на притеснената жена да захранва и нейния син със своето мляко.

Тя се съгласява с притеснение, а Златното момиче с охота споделя майчиното мляко с чуждо бебе. След изписването си, двете майки губят контакт и скоро забравят за преживяванията си в болничната стая, улисани в грижите за децата си. И така до скоро, 33 години по-късно, когато спомените ги връхлитат.

На Световната купа по художествена гимнастика в София преди дни Илиана Раева е сюрпризирана от среща с млечния брат на дъщерите си. Русото бебе вече е 33-годишен красавец, който миналият уикенд е минал под венчилото. Бившата гимнастичка не се сдържала и го прегърнала и целунала. Не се сдържа и да не сподели тази трогателна история с цяла България, подплатена със снимка на двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар