Диляна Попова премазва Асен Блатечки: 3 години по-късно отмъщението става факт!

Диляна Попова премазва Асен Блатечки: 3 години по-късно отмъщението става факт!
5 (100%) 3 votes

Диляна Попова най-после намери начин да срази Асен Блатечки!

Актрисата Диляна Попова се взе сериозно в ръце и отново е неотразима красавица. Две години й трябваха да се възстанови напълно от раждането на Борил, но успя да го стори, научи Kliuki.bg.

Диляна Попова и Асен Блатечки

Диляна Попова мисли отмъщение на Асен Блатечки

Дидето е отслабнала значително и пак влиза в най-тесните си дънки, издават приятелите й. Тя си е възвърнала самочувствието дотам, че в момента си търси мъж, който да е по-красив от Асен Блатечки.

Диляна Попова смятала да навре щастието си в лицето на бащата на сина й. Тя някак успяла да се сдобие с билети за премиерата на новия му филм и там искала да покаже на бившия си колко се е разкрасила.

Единственото, което все още й пречи да осъществи този пъклен план, е липсата на гадже. Затова манекенката търсела усилено някой красавец, с когото да се изфука пред Блатечки.

Като удар за актьора ще дойде и това, че Катерина Горанова се е доста занемарила. Откакто е и режисьор, Катя изобщо нямала време да се поддържа.

Това е добре дошло за Диляна Попова, която се разкрасява всеки ден. Актрисата ползва скъпи процедури, за които всъщност Асен Блатечки плаща, тъй като й дава издръжка за детето.

Припомняме, че Дидето и Асен бяха любовници цели 3 години, преди тя да забременее и той да й бие шута. Отношенията им се влошиха много, когато актьорът избра съпругата си пред своята любовница.

Оттогава Диляна Попова е на нож с Блатечки. Двамата се виждат само покрай Борилчо, и то не толкова често, защото се говори, че актьорът се срамува пред жена си да ходи да вижда сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар