Емилия избяга от Коко Динев в София? (Този път наистина ли е завинаги)

Емилия избяга от Коко Динев в София? (Този път наистина ли е завинаги)
Гласувайте за статията

Емилия на бързи обороти избяга от Коко Динев!

Поп фолк дивата Емилия и Коко Динев окончателно са сложили край на отношенията си. Пайнерката живееше доскоро в курортното градче Сандански. Там обитаваше огромната къща на мъжа си, заедно с децата им.

Емилия

Емилия избяга от Коко Динев!

Освен палата, бизнеса на Динев също е там. Заради което звездната фамилия предпочете спокойствието и чистотата на малкото градче, далеч от шумотевицата и праха на столицата.

Сега, за първи път от години, красивата изпълнителка събра багажа си и отпраши за столицата. И като доказателство бе снимката, която тя посна скоро в социалната мрежа.

Преди дни фолкаджийката бе забелязана да излиза от елитен столичен фитнес. И изпънатата си кола, паркирана в затворен паркинг, напълно в стила на певицата. Каквито екстри няма как да има в градче, като Сандански, уточняват запознати.

Часът е малко след девет сутринта. А паркингът прилича като един от най-известните молове в София.Снимката не остави никакво съмнение във феновете на прелестната Емилия, че тя вече си е в столицата. И вероятно е скъсала всички пътища за връщане назад, към Коко Динев.

За да заживее на чисто. Далеч от мъжа, който не само й сложи рога, за пореден път, но и публично я унижи.Определено гласовитката от Раднево има намерение да продължи напред, но сама.

Което няма как да не й е трудно. Защото певицата вече ще се грижи не само за едно, а за две деца. Само преди няколко месеца тя роди прелестната малка принцеса Мира.Но подаръкът не бе достатъчен на шавливия татко. Който побърза отново да се овъргаля в чаршафите с поредната засукана мадама.Самата Емилия отказва да даде категоричен отговор дали е с мъжа си или без него.

Въпреки куража, който непрекъснато й дават феновете й. Но побърза миналата седмица, на рождения ден на сина си Иван, да заяви в личната си страница, че „цялото семейство се е събрало”.

Най-вероятно съпрузите са били заедно само заради празника на детето им. Дали обаче Емилия отново ще прости изневерите на мъжа си. Или този път наистина ще продължи сама напред, тепърва ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар