Взрив: Щерката на Ивайла Бакалова е бясна на майка си, двете се хванаха за косите!

Взрив: Щерката на Ивайла Бакалова е бясна на майка си, двете се хванаха за косите!
3.7 (73.33%) 3 votes

Ивайла Бакалова се оказа доста строга възпитателка!

Миската Ивайла Бакалова е позната на хората като мъжко момиче. Тя сама отглежда дъщеря си и като цяло опитва сама да се справя с живота.

Ивайла Бакалова и щерка й

Ивайла Бакалова и Рая не се разбират

С годините обаче на Ива й става все по-трудно. Причината е, че щерка й Рая расте и става все по-неконтрилируема.

Майка и дъщеря вече имат доста различия. Момичето навлезе в пубертета, а с това на Ивайла Бакалова й става трудно да налага винаги волята си, научи Kliuki.bg.

Основното, за което двете се карали постоянно, е визията на Рая. 14-годишната девойка искала да си уголеми устните, но майка й забранила категорично, пише в. „Уикенд“.

„И дума да не става, ти си още малка за такива неща, а и естествена си по-красива!“ – отсякла Мис България 1997.

Рая обаче се чувствала предадена от майка си, защото самата Ивайла има множество корекции по себе си. Миската разправяла пред момичето, че това е било грешка и ако може да върне времето, никога не би легнала под ножа за такива неща.

Тийнейджърката искала много след някоя друга година да си сложи силикон, но Бакалова и на това се противопоставила с пълна сила. Това още повече ядосало девойчето.

Стигнало се дотам, че майка и дъщеря даже не си говорели у дома в продължение на няколко дни. Рая спряла да общува с Ива за известно време, а миската искала да даде урок на детето си и затова не му подавала първа ръка.

Ивайла Бакалова по принцип има славата на доста твърд човек. Нейната дума трудно може да падне. Това се пренесе и върху възпитанието на дъщеря й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар