Шок! Ани Цолова и Слави Трифонов крият общо минало

Шок! Ани Цолова и Слави Трифонов крият общо минало
4 (80%) 3 votes

Ани Цолова и Слави Трифонов се познават от много години!

Журналистката Ани Цолова и шоуменът Слави Трифонов се срещат за първи път през далечната вече 1994 г. Това се случва на абитуриентския бал на днешната тв водеща, научи Kliuki.bg.

Ани Цолова и Слави

Ани Цолова и Слави Трифонов са се харесвали много като млади

Ани празнувала своето завършване, а Слави имал участие там. Двамата се видели спонтанно и започнали да флиртуват един с друг.

По това време Дългия е вече звезда. Той е част от „Ку-ку“ и цяла България го познава.

Ани Цолова му била фенка още от гимназиалните си години. Затова, когато го видяла, демонстрирала голям интерес към него.

Дори се говори, че нещата между тях са станали по-сериозни, но това не е доказано. Разликата помежду им във възрастта е 9 години.

Ани била най-харесваното момиче в училище. Разкрепостеният й характер карал момчетата да тичат след нея и неслучайно на бала си тя имала цели шест кавалера.

Бъдещата журналистка обаче си падала по батковци. Затова харесала много Слави Трифонов. Тя му дала ясен знак, че си пада по него.

Днес двамата се познават отлично. Ани Цолова неведнъж е гостувала в „Шоуто на Слави“, когато още работеше в Би Ти Ви, разбира се.

Според мълвата, журналистката още изпитвала някакъв трепет към шоумена. Тя продължавала да го намира за безкрайно привлекателен и истински мъжкар.

„Ани обича високите мъже, те са й слабост. Не че това е най-важното за нея, но понякога доста го гледа.“ – споделят хора от нейното обкръжение.

В крайна сметка пътищата им се разделиха, тъй като тя отиде в Нова ТВ, а той все още е в БТВ. Дали ще има продължение на историята, не се знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар