Европейският вариант на „Оскар“ стартира с красивата Марион

Европейският вариант на „Оскар“ стартира с красивата Марион
5 (100%) 2 votes

Европейският вариант на „Оскар“ стартира съвсем скоро, на мястото на звездното събитие беше и родна телевизия в лицето на канал 3.

Да, това са отличията на изявените филмови продукции на фестивала в Кан, който е един от най-значимите след зрелищните церемонии и продукции на наградите на американската критика „Оскар“.

Разбира се, европейското кино е по-малко откъм ефекти и реклама, но има блестящи имена като артистии много пъти се отличава с много по-стойностни и силни сюжетни линии, коментират не само критици, медии, но и публиката.

Както се отбелязва и в изданието „Лайфстайл“ тази година се бележи 70-тото издание от началото на връчването на наградите на фестивала – Кан.

Продукцията „Призраците на Исмаел“  беше за начало на фестивала, лентата разказва за героя –  режисьор, който тъкмо започва снимките на нов филм, когато появата на бивша негова любовница обърква живота и плановете му. В споменатата филмова лента са взели участие имена като Марион Котияр, Луи Гарел. Очертава се обещаваща прожекция.

Една от звздите на килина във фестивала в Кан тази година

По повдо празника и тези цели 70 години награди Кан бяха забелязани от медиии фоторепортери доста известни имена – Джилиян Мур, Ума Търман, Ева Херцигова, Уил Сммит, Педро Алмодовар и още, които с радост минаха по червения килим и застанаха пред камерите с блестяща визия и дрехи на известни марки.

Събитието в Кан е по-малко атрактивно и отразявано от това на наградите „Оскар“, но пък личи с много повече класа, стил и традиции, характерни като цяло за Европа и нейната филмова и медийна индустрия. И ние от „Клюки.бг“ също с радост отбелязваме това класно и изискано събитие за вече 70 години традиция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар